For en gjeng! For en energi! For et engasjement!

13.09.2021
Torkjel Landås, Head of Digital Transformation

Som en del av et større samarbeid, har Tryg og Avo i to uker jobbet intensivt gjennom fire kompetansemoduler for å løfte kundereisene i Tryg til nye høyder. Det har vært gøy! Sammen vil vi jobbe videre med å realisere forbedringer og innovasjon for å skape verdi for Tryg sine kunder og medarbeidere.

Skaper motivasjon og pågangsmot! Liker den nede-på-jorden-tilnærming til prosessene og menneskene
Deltaker fra Tryg

Kartlegging av ekte kundereiser

Vi startet med drilling på kartlegging av ekte kundereiser, og benyttet en rekke verktøy og teknikker fra design tenking. «Design-feltet er mangfoldig og man kan fort gå seg litt vill i buzzord og energiske øvelser. Vi har derfor nøye selektert og drillet på de verktøyene vi mener er de mest verdifulle», sier Sindre Ræder, leder for Experience i Avo Consulting.

«Nye knagger og bedre forståelse for temaene, felles språk med andre og en strukturert tilnærming til problemløsing», sier deltakerne. Torkjel Landås gikk sammen med Tryg-deltakerne i dybden på 9 knagger for problemløsing, en skreddersydd metodikk for Tryg basert på Torkjel sine favorittprinsipper fra metoder som Lean, Agile og Sunn Fornuft.

Sammen med Michelle Strand fikk vi så gjennom en hel dag jobbe kreativt med å ta de identifiserte utfordringsområdene over i mulighetenes verden og videre ut i prototyping av løsninger! Kreativt, innovativt og moro!

Tryg

Endringsledelse og gevinstrealisering

Det hele ble landet i en lærerik og inspirerende dag om endringsledelse og gevinstrealisering, med Åshild Mongstad i spissen. «Vi må forstå hva som skaper lykke, verdi og skarp innovasjonstakt», sier Åshild, som i tillegg til å jobbe i Avo foreleser på Institutt for ledelse og organisasjon ved Høgskolen Kristiania.

«Vi har nå vært gjennom fire kursdager hvor vi har jobbet med ekte kundereiser, og det er ingen tvil om at det er starten på noe stort!» sier en smilende og fornøyd Cathrine Arnesen, seksjonsleder Kundereiser & Forretningsutvikling. Vi gleder oss til fortsettelsen sammen sier vi i Avo!

Vil du vite mer om dette? Ta kontakt!